1. Terry Bogard is nu speelbaar in Super Smash Bros. Ultimate

Terry Bogard is nu speelbaar in Super Smash Bros. Ultimate

Maak je klaar voor een power charge

Terry Bogard uit de Fatal Fury-games is per direct beschikbaar in Super Smash Bros. Ultimate.

In de livestream van vandaag toonde regisseur Masahiro Sakurai het nieuwe personage in actie. Ook onthulde hij een nieuw level, genaamd de King of Fighters Stadium, en vijftig nummers die ook hun weg banen naar Super Smash Bros. Ultimate. Terry heeft verschillende standaardacties: een jab, body blow en high kick. Het personage beschikt echter ook over een aantal iconische acties uit de Fatal Fury-serie, zoals de power charge, middle kick en rising upper.

"Met een iconisch vechtspelpersonage als Terry Bogard, breidt Super Smash Bros. Ultimate zijn erfenis uit als de ultieme liefdesbrief aan het verleden en de toekomst van gaming," zei Nick Chavez, Senior Vice President Sales en Marketing van Nintendo Amerika.

Het nieuwe personage is beschikbaar voor iedereen die de Fighters Pass heeft, maar het is ook mogelijk om de Challenger Pack 4 apart te kopen voor ongeveer 5,99 euro.

Bekijk hieronder de volledige video.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren