1. Rainbow Six Siege komt mogelijk naar PS5 en Xbox Scarlett

Rainbow Six Siege komt mogelijk naar PS5 en Xbox Scarlett

Ubisoft wil de game lang in leven houden

Ubisoft, de ontwikkelaar van Rainbow Six Siege, heeft aangegeven geen Siege 2 te maken tot de eerste honderd personages toegevoegd zijn aan de game. Bovendien lijkt het erop dat Ubisoft een PS5- en Xbox Scarlett-versie wil maken voor de game.

Het bedrijf geeft aan dat ze niet van plan zijn een nieuwe Rainbow Six: Siege te ontwikkelen voordat de eerste honderd personages toegevoegd worden en ook niet als er nieuwe consoles als de PS5 en Xbox Scarlett uitkomen. De ontwikkelaar wil namelijk geen scheiding creëren in de community. Merkregisseur Alexander Remy geeft aan dat Ubisoft het ideaal zou vinden als spelers vanaf verschillende consoles nog steeds samen kunnen gamen.

Het lijkt er dus op dat Ubisoft het mogelijk wil maken om cross-play naar de game te brengen. “We hebben al rondgevraagd hoe we de game kunnen migreren. Mede door de game goedkoper te maken dan wanneer je een nieuwe versie voor de next gen-console moet kopen”, aldus Remy.

Rainbow Six Siege werd in 2015 uitgebracht en heeft op dit moment ruim 45 miljoen spelers. Binnenkort zijn er ook twee nieuwe personages beschikbaar, genaamd Nokk en Warden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Gaming as a service.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren