1. Test Drive Unlimited Solar Crown onthuld

Test Drive Unlimited Solar Crown onthuld

Komt naar Steam

Test Drive Unlimited Solar Crown is gisteren tijdens Nancon Connect onthuld.

Er werd daarnaast een cinematische trailer getoond van de derde Test Drive Unlimited-game, waar nog geen gameplay in te zien is. In plaats daarvan zijn close-ups van diverse exotische wagens te zien.

De gameplay moet vergelijkbaar worden met vorige Test Drive Unlimited-games, met een open wereld om in rond te scheuren, maar volgens KT Racing wordt de gameplay wel naar moderne standaarden getild. De physics engine uit de WRC-games wordt overgeheveld naar de game. Automerken als Porsche, Lamborghini, Ferrari en Bugatti zijn in het spel te vinden. Het is nog niet bekend waar het spel zich afspeelt.

Eerder deze week hintte het officiële Twitter-account van de Test Drive-franchise al naar een onthulling van een nieuwe game. Bigben Interactive is inmiddels eigenaar van de Test Drive-franchise. Een releasedatum voor Test Drive Unlimited Solar Crown is er nog niet. De game is vooralsnog alleen voor Steam aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Alles valt en staat met hoe het uiteindelijk rijdt. Ik speelde tdu1 en mindere mate 2 vooral omdat er toen een gebrek aan racegames (qua releasewindow) voor mij was. Nu is het aanbod wat ruimer wanneer deze uitkomt, vermoed ik. Kan me alleen herinneren dat ik het rijden zelf niet heel geweldig vond. Nu luisterend naar de aankondigingsmeneer zou je kunnen denken aan een forza H. achtige game alleen dan één die meer draait om bezit van gimmicks op een eiland en om uitsluitend auto's met 500pk plus icm een consumentenprijskaart van meer dan 150K. Ik had t misschien interessanter gevonden als ook de mindere goden er nog inzaten qua auto-aanbod. Dat hoeft niet gelijk generiek aanbod te zijn maar een grens van 250pk oid. Misschien word ik nog verrast.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren