1. Live om 12:00 uur: Karim en Suus halen geld op voor Switch4Kids

Live om 12:00 uur: Karim en Suus halen geld op voor Switch4Kids

Kijk gezellig mee!

Goed nieuws! Vanaf zondag 3 maart gaan gaststreamers Karim en Suus tijdens de Switch4Kids-week elke dag live om geld op te halen voor Stichting Dushi. Er komen andere gasten voorbij, zoals Kevin van Wonderen, Sejecem, Ins0mnia en Rickachu.

Stichting Dushi is een goed doel dat zich bezighoudt met kinderen een thuis bieden. Dit gaat om kinderen die bijvoorbeeld door een traumatische ervaring hebben gehad en daardoor kampen met een hechtingsprobleem.

Kijker kunnen helpen door te doneren. De inkomsten van de views gaan niet naar het goede doel, maar ook door te kijken help je indirect mee. Het geld van de views wordt namelijk gebruikt om de stream weer te verbeteren. Naast doneren is het natuurlijk ook mogelijk om even thuis in de kast te kijken. Mocht je daar nog een Switch-game hebben liggen die je niet gebruikt, dan kan je die opsturen. Houd er wel rekening mee dat de games maximaal PEGI 12 mogen zijn.

Door bij te dragen bied je deze kinderen een beetje afleiding. Afleiding die ze soms hard nodig hebben. Vergeet dus niet mee te kijken! Check hieronder het programma. Zondag 3 maart zenden we de openingsstream uit op InsideGamer.

Zondag 3 maart 12:00 12-UURS OPENINGSSTREAM SWITCH4KIDS

Maandag 4 maart 20:00 MULTIPLAYER MONDAY

Dinsdag 5 maart 20:00 TBA

Woensdag 6 maart 20:00 TBA

Donderdag 7 maart 13:00 TBA

Vrijdag 8 maart 18:00 SUPER MARIO ODYSSEY FULL PLAYTHROUGH

Zaterdag 9 maart 17:00 DE HALVE 12-UURS STREAM

Zondag 10 maart 12:00 12-UURS AFSLUITSTREAM SWITCH4KIDS

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Ik ben niet zo van de streamers en lets players (behalve best friends play en oney), maar vind het wel erg tof dat jullie dit met deze achterliggende gedachte doen. Toppers ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren