1. Pc-spelers kunnen Halo 3 in juni testen

Pc-spelers kunnen Halo 3 in juni testen

Finish the Fight

Een eerste testversie van Halo 3 komt binnenkort naar de pc-versie van The Master Chief Collection. 343 Industries meldt dat de game in de eerste helft van juni wordt getest.

In een blogupdate vertelt de ontwikkelaar dat ze deze zogenoemde 'Flight' voor Halo 3 onder andere gebruiken om de updates voor Challenges te testen en feedback te krijgen over de content.

Niet alle missies zijn direct speelbaar in deze Flight-versie. Alleen de hoofdstukken Sierra 117, The Storm, The Ark, The Covenant en Halo zijn beschikbaar. Die laatste is tevens de laatste missie van de originele game.

De testversie is alleen beschikbaar voor leden van het Halo Insiders-programma. De precieze releasedatum voor Halo 3 in The Master Chief Collection is nog niet bekend. Het is de bedoeling dat de pc-game uiteindelijk dezelfde games ondersteunt als de console-versie, die alle Halo-shooters tot Halo 5 bevat. De pc-versie ondersteunt tot nu toe alleen Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2 Anniversary en Halo: Reach.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren