1. Tetris 99 krijgt een crossover met Luigi's Mansion 3

Tetris 99 krijgt een crossover met Luigi's Mansion 3

Verzamel aankomend weekend honderd punten!

Nintendo heeft een speciaal Luigi's Mansion 3-evenement onthuld. Spelers krijgen ruim drie dagen de tijd om hun Tetris 99-spel een leuk Halloween-tintje te geven.

Spelers die gedurende het volgende weekend honderd punten weten te verdienen, ontgrendelen een speciaal Luigi's Mansion 3-thema. Deze punten kunnen behaald woorden door de battle royale-modus te spelen en zo hoog mogelijk te eindigen.Naast het spookachtige thema is er ook een Halloween-achtige-soundtrack vrij te spelen.

Luigi's Mansion 3 verschijnt op 31 oktober en speelt zich volledig af in een prachtig gouden hotel, waarin Luigi zijn angsten moet overwinnen en de bovenste verdieping van het hotel moet zien te bereiken om zijn vrienden te redden. Hierbij staat elke verdieping in het teken van een uniek thema. Een aantal fijne vernieuwingen zorgen voor een nieuwe dynamiek van de game, zo kunnen spoken op bevredigende wijze tegen de grond worden gesmeten.

Het is trouwens niet de crossover die plaats vindt in Tetris 99, eerder werden er ook al Splatoon, Fire Emblem en Kirbie-evenementen gehouden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Back to the 00's.

    Lelijk zeg!
  • Ik speel liever voor 999 gouden punten. Die heb ik al eens gewonnen :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren