1. Tetris 99 krijgt in september fysieke release

Tetris 99 krijgt in september fysieke release

Inclusief twaalf maanden Nintendo Switch Online

Tetris 99 komt in september in Europa fysiek uit voor de Switch.

Dat heeft Nintendo aangekondigd. Het spel verschijnt om precies te zijn op 20 september in de winkels. De game is al geruime tijd digitaal beschikbaar voor iedereen die een Nintendo Switch Online-abonnement heeft. In het spel neemt men het op tegen 98 andere Tetris-spelers en moet men proberen zo lang mogelijk in leven te blijven.

Hoewel de digitale versie van de game dus gratis is voor Switch Online-leden, kunnen er ook extra modi, waaronder een offline endless-modus, gekocht worden. De fysieke editie bevat zowel de online als offline modi. Ook krijgt men een abonnement op Nintendo Switch Online voor twaalf maanden erbij.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Beetje onnodig, maar snap het wel.

  Ik had laatst trouwens zo waar 999 Nintendo points gewonnen met de marathon terwijl ik maar 2 ‘loten’ bij elkaar had gespeeld.

  Het is me overigens nog steeds niet gelukt om eerste te worden. Tweede al wel enkele keren. Soms lijkt het ook compleet random als je wordt aangevallen door vijf man tegelijk.
 • @Luigi1985

  Net als met iedere battle royale game :). Als je 100 man in een veld dropt die elkaar aanvallen moeten heb je soms gewoon meer pech dan anders.
 • @Newgamessuck

  Het ligt soms ook echt aan de risico's die je neemt. Ga je op Badges af, dan is de kans groot dat zij hun modus op 'aanvallers' zetten en jou binnen no-time een kopje kleiner maken. Er zullen ook geheid mensen zijn die knetter goed zijn in het persoonlijk selecteren van doelwitten, zo'n duizendpoot ben ik niet dus tegen dat soort gasten ben ik niet opgewassen. Zolang je maar zoveel mogelijk tetrissen probeert te creëren en de badges binnenhaalt, zonder die dingen wordt het haast onmogelijk.
 • @benjaminben

  Ik begin altijd met de bijna K.o’s om een paar badges te halen (tenzij ik door meer dan twee man wordt aangevallen) en later switch ik naar aanvallers. Als er dan nog zo’n 30/40 over zijn ga ik de badgemensen proberen te pakken.
 • Hmmm zie geen reden om deze game fysiek in huis te willen halen. Normaal is de reden dat ik dit wil, omdat anders de kans bestaat dat je een game niet meer kunt spelen omdat deze niet meer te downloaden is. Maar zodra dit het geval is bij 99, dan is de game ook niet langer speelbaar lijkt mij. Zit je dan met je online-only copy, leuk voor in de vitrine i guess?
 • @benjaminben ik denk dat de offline modi dan op het schijfje staan.
 • @Bert de Vries

  Ja maar das t zelfde als Fortnite tegen Bots spelen. Het hele concept naar zij grootje

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren