1. Tetris 99 krijgt nieuwe betaalde dlc

Tetris 99 krijgt nieuwe betaalde dlc

Voegt onder andere offline modus toe

Tetris 99 op Switch krijgt betaalde downloadbare content, waarmee onder andere een offline modus toegevoegd wordt.

De Big Block DLC voegt een CPU Battle-modus toe zodat spelers het op kunnen nemen tegen de computer, in plaats van tegenstanders van vlees en bloed. Ook wordt er een Marathon-modus toegevoegd, waarin spelers zoals in de gebruikelijke Tetris-games zoveel mogelijk lijnen weg moeten werken.

De dlc kost echter wel geld: namelijk 9,99 dollar (een prijs in euro's heeft Nintendo nog niet gecommuniceerd). Dat is opvallend, want Tetris 99 zelf is gratis verkrijgbaar voor iedereen die een Switch Online-abonnement heeft. Tot slot zouden er nog meer nieuwe modi voor de game in de maak zijn, maar daar is nog niets over bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Betalen voor DLC bij een game waar je alleen toegang hebt tijdens een sub 🤔. Ja, daar pas ik voor.
 • @ShadowhunterrX

  De SUB kost je geen kloten, en de game is echt heel verslavend. Ik heb nooit wat gehad met Tetris, ben niet zo van de puzzle-spellen. Maar deze game leg ik met moeite weg, en het blijft optionele DLC.
 • @benjaminben
  Na het lijkt me eerlijker dat de DLC gewoon het offline gedeelte van de game unlocked zonder een sub te hebben. Beetje raar, een online sub hebben om offline DLC content te spelen.

  Als je alles maar accepteer hebben ze straks weer de volgende uitmelk opties nadat lootboxes zijn verbannen.
 • @benjaminben
  Is Tetris ook op Windows 10 verkrijgbaar?
 • @hanterp

  Deze niet, Switch exclusive.
 • @benjaminben
  ik heb hem vd week ff geprobeerd, maar je kunt elkaar fucken ofzo, maar hoe doe je dat? ik snapte er geen hol van.

  ik was vaak binnen een minuut al af!
 • @Soon.

  Ja je kunt targetten ; willekeurig / aanvallers (mensen die het op jou voorzien hebben)/ badges (mensen die meer badges hebben omdat ze anderen verslagen hebben, jij krijgt deze badges wanneer je hen verslaat. Deze zorgen ervoor dat jouw aanvallen op tegenstanders zwaarder worden en grootser zijn van omvang. Je moet deze hebben wil je kunnen winnen)/ knockout (mensen die op het randje vd dood zitten).

  Ik wissel constant tussen deze, want aanvallen op jou veranderen ook wanneer jij je focus verandert. Ga je op badges lopen jagen, dan heb je kans flinke aanvallen te verduren te krijgen, gezien zij sterker zijn dan jij bent. Ook is het belangrijk Tetrissen te maken, en dus niet rijtje voor rijtje weg te werken. Hoe meer rijen, hoe zwaarder je aanval. Succes he ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren