1. Halo Infinite-teaser wijst op terugkeer van The Banished

Halo Infinite-teaser wijst op terugkeer van The Banished

Audiobestand moet fans alvast lekker maken

Een korte nieuwe teaser van Halo Infinite bevat alleen een audiobestand.

In het audiobestand is de stem van Atriox te horen - een van de hoofdpersonages uit Halo Wars 2. Hij is de leider van een groepering genaamd The Banished - deze groep wordt aan het einde van de teaser letterlijk genoemd, en het logo van The Banished is kort te zien.

In juli houdt Microsoft zijn nieuwe Xbox-evenement, waarin diverse first party-games worden getoond. Ook Halo Infinite valt hier onder. De teaser moet gamers dan ook alvast lekker maken voor dit evenement. Halo Infinite verschijnt eind dit jaar op Xbox One, Xbox Series X en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Gelijk weer begonnen met Halo Wars. Ben ook meer en meer benieuwd naar de Slipspace engine die voor Infinite gebouwd is.
  • Ben niet de grootste Halo fan, maar Atriox (en zijn backstory) was de enige villain die ik tof vond sinds de Gravemind!
  • Goed dat je dan weer een goede slechte leider hebt. In Halo 4 en 5 voelde de restgroepen van de Covenant meer als een soort piraten. Weet niet goed hoe ik het moet verwoorden.
  • Persoonlijk denk ik niet dat het Atriox is die je hoort praten. Wat andere stem en hij zegt "we are his legacy ". Dus ik denk dat het een brute is die over Atriox praat. Maar who knows. Ben hier wel blij mee want the Banished waren een gave vijand in halo wars 2 dus laat maar komen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren