1. The Binding of Isaac: Repentance bevat geheime online co-op modus

The Binding of Isaac: Repentance bevat geheime online co-op modus

Speelbaar via de debug console van de game

In de code van het eind vorige maand uitgebrachte The Binding of Isaac: Repentance zit een online coöperatieve modus verstopt.

Zij vonden de launch command 'networktest' in de code en realiseerden zich kort daarna dat het daardoor mogelijk is de game online in co-op te spelen via de debug console van het spel. Het spel heeft wel een lokale co-op-modus, die overigens via Steam Remote Play ook online werkt.

Het is niet bekend of de ontwikkelaar van plan is om de online modus in de toekomst officieel beschikbaar te stellen. De modus is volgens de mensen die het hebben uitgeprobeerd via de debug console nog erg onstabiel.

The Binding of Isaac: Repentance is volgens de makers het laatste hoofdstuk in de roguelike franchise en is sinds eind maart verkrijgbaar via Steam en Epic Games Store. In het derde kwartaal van dit jaar komt het ook naar PlayStation 5, PlayStation 4 en Switch. Repentance is officieel een uitbreiding op The Binding of Isaac, maar volgens de maker is het eerder een vervolg, vol met nieuwe elementen. Zo zijn er nieuwe vloeren, bazen en paden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren