1. The Blair Witch en Ghostbusters nu gratis beschikbaar in de Epic Store

The Blair Witch en Ghostbusters nu gratis beschikbaar in de Epic Store

De games natuurlijk

De Epic Store doet Halloween-liefhebbers een plezier en stelt de games van The Blair Witch en Ghostbusters nu gratis beschikbaar voor download.

Halloween wordt dit jaar gevierd met twee gratis spellen in de Epic Store. Zowel The Blair Witch als Ghostbusters zijn momenteel gratis te downloaden in de digitale winkel van Epic Games.

Ghostbusters: The Video Game verscheen oorspronkelijk in 2009 op systemen als Xbox 360, PlayStation 3 en Wii. In het spel krijgen spelers controle over een nieuw lid van de bekende spokenjagers. De cast van de originele films verleenden daarbij hun stemmen aan de personages. De remaster krijgt verbeterde graphics.

The Blair Witch is binnenkort overigens ook speelbaar in VR. Blair Witch: Oculus Quest Edition vertelt hetzelfde verhaal als de originele game, maar bevat wel een aantal nieuwe functies. Zo geeft de ontwikkelaar aan dat verschillende omgevingen opnieuw vorm zijn gegeven om spelers meer opties tot interactie te bieden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren