1. The Crew 2 komt op 29 juni uit

The Crew 2 komt op 29 juni uit

Start de motoren

De kogel is door de kerk: de racegame The Crew 2 verschijnt op 29 juni.

De game had eigenlijk deze maand al uit moeten komen, maar werd afgelopen december uitgesteld naar een nog onbekende datum tussen april en september. De ontwikkelaar wilde een ervaring maken die de verwachtingen van zowel fans als henzelf zouden waarmaken.

Nu de releasedatum bekend is, kunnen mensen zich aanmelden voor de bèta. Tevens komen er diverse edities beschikbaar op de lancering. Naast de normale editie zijn de Gold Edition en Motor Edition met de seizoenspas, een steelcase en diverse exclusieve wagens. In de Motor Edition zit tevens een nummerplaat, een map van de game en stickers.

De game komt op 29 juni uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik snap niet waarom ik dan mijn geld terug heb gekregen van Microsoft want ik had het spel al een behoorlijke tijd geleden gereserveerd. Maar goed, gelukkig een datum want de demo die ik vorig jaar gespeeld heb smaakte naar meer. Ik ben benieuwd wat de extra tijd heeft toegevoegd. Het is natuurlijk altijd goed als een ontwikkelaar extra aandacht aan hun spel besteed.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren