1. The Crown Tundra-uitbreiding Pokémon Sword en Shield verschijnt op 23 oktober

The Crown Tundra-uitbreiding Pokémon Sword en Shield verschijnt op 23 oktober

Alle legendarische pokémon keren terug

De The Crown Tundra-uitbreiding voor Pokémon Sword en Shield verschijnt op 23 oktober. Dat kondigde de The Pokémon Company onder andere aan middels een presentatie.

De uitbreiding staat gepland voor deze herfst en brengt spelers naar een nieuw besneeuwd toendragebied. Daar zijn zo'n honderd pokémon te vinden die ontbreken in de Pokédex en kunnen spelers alle legendarische monsters uit de voorgaande games vangen.

Ook voegt de uitbreiding een coöperatieve modus genaamd Dynamax Adventure toe, waarin vier spelers samen Dynamax-pokémon kunnen bevechten. Verder wordt het Galarian Star Tournament toegevoegd, een nieuwe versie van de Galar League met bekende trainers uit de hoofdgame en The Isle of Armore-dlc.

Op 6 november verschijnen daarnaast uitbreidingspasbundels van Pokémon Sword en Shield, die de game en de uitbreidingen bevatten.

Om de release van de uitbreidingen te vieren zijn acht verschillende varianten van Pikachu verkrijgbaar middels codes, die via verschillende kanalen worden verspreid. Momenteel is de eerste verkrijgbaar door de code P1KACHUGET in Pokémon Sword en Shield in te voeren.

The Pokémon Company onthult ook dat Pokémon Home-gebruikers voor het einde van het jaar pokémon uit Pokémon Go naar Pokémon Sword en Shield kunnen overzetten via Pokémon Home.

The Crown Tundra is onderdeel van de uitbreidingspas voor Pokémon Sword en Shield voor Nintendo Switch. De uitbreiding wordt op 23 oktober toegevoegd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Heb ik laatst speciaal lets go eevee uitgespeeld voor meltan boxes is het straks niet meer nodig 😂
 • Tot wanneer kan je die codes gebruiken?
 • @DefenseForceNL
  Serebii.net is je grootste vriend daarvoor. Die laat al het nieuws over Pokemon zien zo ook evenementen zoals deze. Op de site zag ik dat de code tot 30 november te gebruiken is.

  EDIT:
  Er zijn zelfs al 2 codes te gebruiken. P1KACHUGET voor de Original Cap Pikachu en 1CH00SEY0U voor de Partner Cap Pikachu
  De rest komt:
  The other Cap Pikachu will be distributed at the following times: Hoenn Cap: October 2, Sinnoh Cap: October 9, Unova Cap: October 16, Kalos Cap October 18, Alola Cap: October 23, World Cap: October 30

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren