1. The Dark Pictures: Little Hope komt in 2020

The Dark Pictures: Little Hope komt in 2020

Trailer wordt getoond aan het einde van Man of Medan

In een teaser-trailer die te zien is aan het einde van Man of Medan wordt The Dark Pictures: Little Hope aangekondigd met een releasedatum ergens in 2020.

In de trailer zijn een man genaamd Andrew, en een vrouw genaamd Angela te zien. Andrew zegt iemand gezien te hebben in het bos waarna een clip wordt getoond van een meisje genaamd Mary die s ’nachts rond een kampvuur danst en zegt: “Ik heb haar met mijn eigen handen gemaakt,” en een pop laat zien. Een hand komt vervolgens uit de grond en trekt Angela weg aan haar enkels terwijl ze naar Andrew schreeuwt om hulp.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan komt op 30 augustus uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Little Hope
Dark Pictures Anthology
Little Hope

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

 • Man of Medan staat al een tijdje in de pre order dus zin om morgen eindelijk te spelen. Grappig dat ze het volgende deel gelijk aankondigen. Ben benieuwd hoeveel games er in deze reeks zitten.
 • @Real13

  Anthology betekend meestal 4 toch?
 • @DefenseForceNL Nee hoor, Black Mirror, American Horror Story, Twilight Zone zijn allemaal Anthology series die andere acteurs, locaties en verhalen hebben. Meestal is er een gezamenlijk thema en soms een samenhang tussen de afleveringen.
 • @tielo

  Ok weer wat geleerd op me oude dag haha
 • @Real13
  Dit kwam ik tegen op het web:
  “We’ve committed ourselves to two games in any 12 month period,” said Samuels. “The first three are well underway and the fourth and fifth are fairly well advanced from a narrative perspective. We even have our ideas in place for the sixth, seventh and eighth!
 • Ik ben benieuwd, de pers was unaniem negatief over Man of Medan.
 • @tielo

  De pers?
  Reviews zijn wel he erg mixed.
 • @DefenseForceNL Sorry, de reviewers die ik vertrouw en serieus neem.
 • @tielo
  Valt op zich nog wel mee met een 72 gemiddelde als ik ff gamerankings check. Slechts 1 echte onvoldoende uit 24 reviews. Ook enkele 90 scores. Overigens had ik ook gehoopt dat de game in het algemeen net wat beter ontvangen was. Toch ben ik erg benieuwd naar de game.
 • Wanneer komt de IG review online?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren