1. The Division 2 is klaar om te lanceren

The Division 2 is klaar om te lanceren

Er woedt een burgeroorlog in Washington D.C.

Ubisoft heeft de lanceertrailer van The Division 2 uitgebracht. De game lanceert op 15 maart voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Onder het genot van Bob Dylan geeft de trailer een korte samenvatting van de situatie in Washington D.C. The Division 2 speelt zich een aantal jaar na het uitbreken van het dodelijke virus af en zet spelers in de laatste verdedigingslinie van de hoofdstad. Afgaande op onze eerste indrukken van de game is de gameplay vergelijkbaar met het eerste deel uit 2015, maar bouwt de game verder op de vele updates die daarna volgden.

The Division 2 biedt daarnaast een aantal belangrijke veranderingen. Zo is de wereld kleurrijker en verticaler en het feit dat burgers forten veroveren als jij het niet doet maakt de boel een stuk levendiger. Ook belooft Ubisoft bij lancering een hoop content te bieden, zoals drie verschillende Dark Zones en een nieuwe PvP-modus waarin spelers qua level gelijk zijn.

Mocht je meer willen weten over The Division 2, check dan vooral Berts uitgebreide preview van de private bèta. Ook deelde Ubisoft laatste alle gratis dlc voor het eerste jaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Is er een vroegtijdige toegang voor de pre orders,of voor bepaalde edities?
 • @BB-StylaZ

  Met de gold en de ultimate edition kan je 3 dagen eerder spelen.
 • @masters007
  Dat vind ik eigenlijk totale onzin… Prima als je skins of wat dan ook kan spelen, of extra toegang bij een beta. Maar een eerdere release datum? Wat is dit nou weer..
 • @Gaaiz

  Klopt slaat nergens op zelfde geld voor het kopen van een edition en dat je dan toegang krijgt tot de beta.
 • Vandaag maar besteld (digitaal) voor 55 euro. Wat meer vertrouwen in deze game dan Anthem, als ik alleen al de beta's vergelijk. Ook hebben ze net wat meer tijd over gelaten om gevonden bugs te kunnen fixen.
 • Gelijk de gold edition maar besteld dit gaat hem voor mij helemaal worden de komende jaren (:
 • Lekker koprollen hele tijd geen verschil met deel1.
 • Precies deel 1.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren