1. The Division 2 krijgt eerste gratis update en raids

The Division 2 krijgt eerste gratis update en raids

Informatie over raids al gelekt op Reddit

Vandaag komt de nieuwe gratis update van The Division 2 uit. De update heet Invasion Battle for D.C. en komt uit op alle platformen. Daarnaast komen er raids naar de game.

De update bevat een nieuwe rang, de World Tier 5, met een nieuwe maximale uitrustingsscore van 500, een Heroic-moeilijkheidsgraad, drie nieuwe uitrustingen, een nieuwe stronghold en wekelijkse invasiemissies.

Daarnaast voegt Ubisoft binnenkort een langverwachte feature toe aan de game, namelijk raids. In de vorige game was er geen sprake van deze raids en dat vonden veel fans erg jammer. De raids werden aangekondigd tijdens de E3 van 2018 en worden gratis aan de game toegevoegd.

The Division 2

De eerste raid komt uit op 25 april en heet de Dark Hours. De raid komt iets later, zodat spelers geeft een paar weken omhoog kunnen gaan in rang, zodat ze klaar zijn voor deze missies. De trailer laat nog niet veel zien, maar we kunnen er wel uithalen dat de raid gratis te downloaden wordt en dat de raids door acht personen samen gespeeld kunnen worden. Ook lijkt het erop dat de raid zich afspeelt op een groot vliegveld in de buitenwijken van Washington D.C.

Zeker weten we het niet, maar Reddit-gebruiker kevindavid40 beweert dat hij een aantal bestanden heeft ontcijferd en weet hoe de rest van de raid eruit gaat zien. In zijn Reddit-post staat onder andere dat je de aanval op een brug moet overleven, gestolen GPS-coördinaten moet vinden en een agent moet verdedigen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Ik geniet nog steeds van dit spel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren