1. The Division 2 Open beta: een game die veelbelovend is.

The Division 2 Open beta: een game die veelbelovend is.

Eerst was is sceptisch over de The Division 2 omdat ik de private beta had gespeeld en daar was het als solo speler erg moeilijk om verder te komen dan het hotel, het leek wel of de vijanden bestand waren tegen kogels.
Wat ik ook zag was dat gevorderde spelers van dichtbij de vijanden neerknalde en niet meer in dekking gingen. Ook kon je langs vijanden rennen zonder dat ze het in de gaten haden, totdat er 1 wakker werd.


Het enige wat me een beetje tegen staat in de gameplay is dat je steeds moet schuilen, schieten of een perk met de E lanceren, maar dat dus repetitief wordt.

Ook had veel last van Bugs, zo bleef ik op de boven verdieping van het eerste hotel hangen, en later kon ik niet naar de vesting komen omdat ik gewoon bleef staan ook al probeerde ik te rennen. Ook had last bij het begin van dat anti-cheat gedoe, blijkt dus dat de nieuwste update van windows 10 iets tegenhoudt, dat uitgezet en nu werkt het vrij goed.

The Division 2

Ik weet niet of dat ik mag zeggen maar ik heb zin in deze game, ook al denk dat de open beta de leuke stukken laat zien, want de beta van the Division 1 heb ik ook gespeeld en vervolgens de The Division 1 gekocht en wat viel die tegen, vond ik zelf. Wat ook botweg fusterend is als je halverwege een missie en moet stoppen , kan je niet saven zodat je later verder kan gaan, zo heb ik sommige missies 3x moeten doen. Ook heb ik gezien dat er veel verbeteringen t.o.v. de The Division 1 is ingevoerd , waardoor je beloont wordt om de game door te spelen.

Nu nog wachten totdat de game een redelijke prijs heeft zodat ik er aan kan beginnen en hopelijk stelt deze The Division 2 niet teleur.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • op de Playstation geen last gehad van de bugs in de open beta, ook is het mooi dat er veel GRATIS extra content komt. voor de rest is het inderdaad heel repetitief maar je hoeft eigenlijk niet na te denken als je een enemy helemaal vol schiet.
 • Hey Darroox,

  The Division 1 is echt wel meer dan goed gekomen hoor ;-)

  Maar ik heb een kleine opmerking over je artikel: er staan echt onnoemelijk veel taal- en schrijffouten in.

  Sommige zinnen moest ik meerdere keren herlezen om te begrijpen wat er staat. Zinnen zijn soms te lang, te veel komma's (wel blij dat er toch nog iemand leestekens kan gebruiken, wat al zeldzaam is in deze tijden) en woorden die ontbreken.

  Lees je tekstje eerst nog eens na en doe de nodige aanpassingen. Grtz!
 • Zoals al gezegd is valt de tekst nog wel te verbeteren, maar tof dat je een memberartikel plaatst. De eerste keer, of niet? Gewoon blijven doen, dan wordt het steeds beter!

  Ga je ook een review maken van The Division 2 over een tijdje?
 • Je mag je tekst wel eens doorlezen.
  Ik dacht eerst dat dit door de redactie was geschreven, maar je bent community member. Dat scheelt nogal.

  Wat ik wel apart vind is dat je grotendeels negatief bent, maar wel zin hebt in deze game. Hoe werkt dat?
 • Ik heb een aantal missies gespeeld en vond de demo nogal dood aanvoelen. Hier en daar zag ik een hond rondlopen, en wat groepjes gangsters om af te knallen…..Natuurlijk hoort dat bij de division en zijn verhaal, maar het is niet mijn ding.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren