1. The Division 2 krijgt open bèta

The Division 2 krijgt open bèta

Ontwikkelaar verspreekt zich op stream

Afgelopen weekend was de private bèta van The Division 2. Er was nog geen open bèta aangekondigd, totdat een ontwikkelaar zich versprak.

Dit gebeurde op het officiële Twitch-kanaal van The Division. Op dit kanaal zijn tijdens de gesloten bèta verschillende streams uitgezonden met leden van het ontwikkelingsteam, waarin The Division 2 werd gespeeld en vragen werden beantwoord.

Bij het discussiëren van fouten en mankementen die in de bèta van het spel zaten, zei een van de ontwikkelaars dat veel van de problemen uit de gesloten bèta opgelost zijn in de publieke test. Hiermee wordt dus verklapt dat er inderdaad een proefversie voor iedereen aankomt.

Het eerste deel in The Division-serie had een soortgelijk schema, met een gesloten test in januari en een open bèta in februari. Aan de hand hiervan wordt verwacht dat de open bèta van The Division 2 zal plaatsvinden in eind februari of begin maart.

In de gesloten bèta waren onder andere twee verhaalmissies speelbaar en konden drie end-game specialisaties uitgeprobeerd worden. Of de publieke test nog meer content beschikbaar stelt is nog niet bekend.

Lees hier Berts preview van de private bèta. Volgens hem is de content van de game om blij van te worden, maar de technische problemen zijn reden tot zorg.

The Division 2 komt uit op 15 maart voor de pc, Xbox One en PlayStation 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Ralph van Dodewaard Redacteur bij Gamer.nl en de tafeltenniskoning op de redactie.

Reacties

 • De game speelde lekker weg, maar er waren heel wat bugs te vinden inderdaad. Meest storend waren de verspringende/flitsende textures, vooral bij omgevingen met veel veranderingen qua licht.
  Heb verder niet te veel gespeeld, maar ik ga wel even kijken wat ze verbeterd hebben met de open beta. Bij het vorige deel had ik de alpha en beta zo kapot veel gespeeld dat de daadwerkelijk release niet meer leuk was qua herhaling.. Dat wil ik dit keer voorkomen.
 • @Gaaiz ik vind daarom dat Massive en Ubi wel credits verdienen voor het maken van een echte beta: je kunt echt van elk deel van de uiteindelijke game iets proeven en dat is heel tof.

  Beter dan die pseudo beta's die je tegenwoordig veel ziet die vrijwel niks van de game tonen en meer een stresstest zijn voor de makers.
 • @Bert de Vries
  Ik heb de beta niet eens "uitgespeeld", omdat het teveel van het zelfde is… Ik vind dat er te weinig vernieuwing is, de geluiden, de interface alles is gewoon hetzelfde. Nee Ubi, ik blijf er niet intrappen.
 • Ik vond de beta,buiten die paar bugs om die ik gehad had,wel goed. En een groot verschil tussen de gewone game en de endgame(Black Tusk).
 • Ik hoop dat dan verder kom dan het hotel als ik solo speel. Ik mis moeilijksgraden zodat ook als noob ver komt in de game.
 • Game was niet slecht, maar geweldig vond ik hem ook niet. Kreeg meer het gevoel dat je icoontjes van de map aan het afvinken was. Na 4 uurtjes was ik ook helemaal klaar met deze game. Gewoon saai.
 • Ik ga deze game niet kopen, heb de bèta gespeeld, maar was more of the same. Wel spijtig, want had er echt veel van verwacht.
 • Ik kreeg een beetje hetzelfde gevoel als Destiny 2. Het voelt allemaal heel vertrouwd aan en ik was enthousiast om het te spelen, maar het is meer een Division 1.5 game. Ik ben benieuwd wat we nog meer te zien krijgen aan end-game content. Want voornamelijk de darkzone lijkt me interessant.
 • Leuk ga die open beta zeker checken division 1 meer gespeeld dan vanila destiny.

  Hoop dat er nog een artikel gemaakt word met alle verbeteringen/veranderingen want dat zijn er nogal wat zover ik heb gelezen/gezien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren