1. De lanceringstrailer van The Division 2-uitbreiding Warlords of New York

De lanceringstrailer van The Division 2-uitbreiding Warlords of New York

Uitbreiding is nu beschikbaar op pc, PS4, Xbox One en Stadia

Warlords of New York, de nieuwe uitbreiding voor The Division 2, is nu uit. Daarom heeft Ubisoft een lanceringstrailer gelanceerd.

De uitbreiding brengt spelers terug naar New York, waar de eerste game zich ook al afspeelde. De eerste The Division was echter geen precieze één-op-één-kopie van New York, en Warlords of New York moet dat wel bieden - althans van een aantal wijken in het onderste gedeelte van Manhattan, namelijk Battery Park, Wall Street, Chinatown en Two Bridges.

De uitbreiding voegt een nieuwe levelcap toe van 40. Spelers moeten level 30 en World Tier 5 zijn om de nieuwe campagne te spelen. Daarbij zitten er nieuwe wapens, gear en skills in de uitbreiding.

Spelers jagen in Warlords of New York op een voormalige Division-agent genaamd Aaron Keener, die controle over Manhatten heeft genomen en een team van rogue agents heeft samengesteld.

Warlords of New York is nu beschikbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One en Stadia.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Denk niet meer dat ik de game ga oppakken. Na het uitspelen was ik er wel klaar mee. Game heeft me eigenlijk helaas nooit zo gegrepen.
  • Jezus 30 euro voor een uitbreiding 😂. Is dit Destiny 2 ofzo. Waarom koop je een season pass als ze het er toch niet bij doen. Echt onzin
  • Is dit gratis?
  • @CyberFl 30 euro. Ook al heb je de season pass
  • @Hel_lover

    Hadden ze niet gezegd alles gratis uit te brengen?
  • @CyberFl alleen het eerste jaar. De year one pass. Dat jaar was alles gratis inderdaad

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren