1. The Elder Scrolls: Blades nu beschikbaar voor iedereen

The Elder Scrolls: Blades nu beschikbaar voor iedereen

Bethesda wil de game nog verder ontwikkelen

Goed nieuws voor fans die met smart op toegang tot The Elder Scrolls: Blades wachtten. De game is nu beschikbaar voor iedereen. Wel heb je een Bethesda net-account nodig om de game uiteindelijk te kunnen spelen.

Bethesda tweette vrij snel wat ze van plan zijn met de game. Nu iedereen toegang heeft willen ze alle feedback verwerken en de mobiele game verbeteren.

The Elder Scrolls: Blades is de eerste mobiele versie van de Elder Scrolls-serie, maar volgens Bethesda is het nog steeds een volwaardige game met graphics die je ook op de console-versie ziet. De game is echter geen open wereld-game, maar bestaat uit kleine omgevingen die aan elkaar gelinkt zijn. Volgens Bethesda zijn dit soms nog behoorlijk grote omgevingen.

Volgens regisseur en uitvoerend producent, Todd Howard, was een open wereld zeker mogelijk. “We konden het makkelijk, maar we weten ook hoe spelers mobiele games spelen. Je moet iets binnen tien à vijftien minuten kunnen bereiken”, aldus Howard. Los daarvan is het volgens hem wel mogelijk om de game uren te spelen.

The Elder Scrolls: Blades

De game was eerder al uitgesteld van herfst 2018 naar nu. Ook is het de bedoeling dat de game naar consoles komt, maar wanneer deze versies uit gaan komen is ook nog niet bekend. Misschien komt de nieuwste game uit de Elder Scrolls-serie eerder. Wanneer deze uitkomt is ook niet verteld, maar de game is wel aangekondigd tijdens E3 2018, maar zal niet worden aangekaart op E3 2019. Dat geldt overigens ook voor Starfield.

Elder Scrolls: Blades is speelbaar op apparaten met iOS en Android.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Hopelijk krijgen ze veel feedback, want nu is het echt geen ene zak aan.
  • De eerste 5min was ik helemaal verbaast over hoe goed de game er uit zag en speelde op mijn iPhone.
    Daarna kwam ik de eerste chest met een timer tegen en was ik gelijk uit de droom.
    2uur later, verwijderd wat een saaie troep jammer want ik denk dat ze echt een mooie engine hebben om een toffe mobile game te kunnen maken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren