1. The Game Awards bevat mogelijk ook aankondiging rondom Xbox

The Game Awards bevat mogelijk ook aankondiging rondom Xbox

Een nieuwe Series X-game?

Mogelijk heeft Microsoft voor kijkers van The Game Awards een aan Xbox gerelateerde aankondiging in petto.

Het bedrijf promoot via het officiële Xbox-Twitterkanaal The Game Awards, al kan dat ook betekenen dat men enthousiast is voor de show en hoopt dat Xbox-games in de prijzen vallen. GamesBeat-redacteur Jeff Grubb, die vaker aan games gerelateerde details op voorhand lekt, liet afgelopen vrijdag tijdens een stream echter ook weten dat hij een aankondiging van Microsoft verwacht.

Om wat voor aankondiging het gaat is niet bekend, en Grubb gaf verder ook geen hints naar wat kijkers kunnen verwachten. Het is niet ondenkbaar dat Microsoft een nieuwe game aankondigt of een nieuwe trailer toont voor een aankomende Xbox Series X-game. Tijdens The Game Awards vorig jaar toonde Microsoft voor het eerst de Xbox Series X en beelden van Senua's Saga: Hellblade 2.

The Game Awards worden in de nacht van aankomende donderdag op vrijdag gehouden. De show is te bekijken vanaf 0:30 uur Nederlandse tijd. Dan begint de pre-show van een halfuur, waar al aankondigingen gedaan worden. Gedurende de complete show worden er awards uitgedeeld, nieuwe games aangekondigd en nieuwe trailers van aankomende games getoond.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Hellblade gameplay zou cool zijn!
 • Mssn ook iets van nintendo
 • @Jowy

  Zou Sony ook wat hebben?

  Hoorde een gerucht dat ze ook game awards gingen uitdelen.
 • @Newgamessuck

  Sony heeft sowiezo iets. (Hopelijk silent hill)
 • Hopelijk nu wel een welgemeende proficiat van Team Xbox aan Team PlayStation wanneer de Last of Us Part II de GOTY binnenhaalt. Toen God of War, in mijn ogen onverdiend, met de GOTY prijs ging lopen, zagen ze groen van jaloezie XD!

  Heerlijke beelden toen. Zoek maar eens op!

  Fingers crossed dat ze binnenkort meer zendtijd kapen door in de prijzen te vallen ipv dingen aan te kondigen.
 • @Don Carpaccio
  Hoezo? Ik herinner me geen reactie van ms?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren