1. The Game Awards wordt eind dit jaar weer weer gehouden

The Game Awards wordt eind dit jaar weer weer gehouden

Het moet de grootste editie tot nu toe worden

The Game Awards wordt eind dit jaar wederom gehouden. Daarbij moet de show dit keer volledig online zijn.

Dat laat organisator en presentator Geoff Keighley weten aan IGN. Keighley kreeg de laatste maanden vaak de vraag of de show wel doorgaat in verband met het coronavirus. Hoewel hij geen specifieke datum gaf, moet het eind dit jaar weer worden gehouden. Aangezien de show volgens hem niet uitgesteld wordt, is het waarschijnlijk dat de show weer in december wordt uitgezonden. Keighley laat weten dat hij de komende weken met meer details komt en dat het "waarschijnlijk de grootste show tot nu toe" wordt.

Wel moet het geheel online worden gehouden. Voorgaande edities werden met publiek in de zaal gehouden. Daarbij kwamen er diverse ontwikkelaars op bezoek om awards in ontvangst te nemen. De show wordt daarnaast jaarlijks als excuus gebruikt om nieuwe games aan te kondigen en trailers van aankomende spellen uit te zenden.

Voordat Keighley zich op The Game Awards kan richten, organiseert hij aanstaande donderdag eerst de Gamescom Opening Night Live-show. Deze begint om 20:00 uur Nederlandse tijd, maar om 19:30 uur wordt een pre-show uitgezonden.

The Game Awards

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren