1. The Initiative kondigt Perfect Dark aan

The Initiative kondigt Perfect Dark aan

Veteranen blazen klassieke shooter nieuw leven in

The Initiative werkt aan een nieuwe Perfect Dark-game. Dat onthult het via een nieuwe trailer.

Momenteel is nog weinig bekend over de game, behalve dat deze 'nog in een vroege ontwikkelfase' is. De trailer toont een wereld die bezwijkt onder natuurramppen en de eerste first-person actie.

Perfect Dark is een klassieke shooter van Rare. Het origineel verscheen in 2000 voor de N64. Het is nog onbekend of het gaat om een reboot of een vervolg.

The Initiative is een nieuwe studio die een paar jaar geleden door Microsoft werd opgericht. Onder andere oud-Rockstar- en Naughty Dog-medewerkers zijn werkzaam bij de studio.

Een releasedatum voor Perfect Dark is nog onbekend. De game is in ontwikkeling voor Xbox Series X, Series S en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Eerste indruk is goed! Vette setting en bij gebrek aan Splinter Cell kunnen we wel een vette Spy/Espionage game gebruiken. Maar helaas alleen maar een eerste indruk, t wordt wachten, nog steeds het toverwoord bij Xbox.

    First person vind ik wel een bijzondere keuze, zelf had ik dit graag in third person gezien… Was ook de 'makkelijke' optie, omdat dit toch een beetje de game moet worden die tegenover de kenmerkende PS exclusives gezet kan worden.
  • Zo, ik dacht dat ik niet zo veel had met Perfect Dark. Maar hier komt me een partij aan herinneringen/nostalgie naar boven opeens. Kom maar op met deze game!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren