1. The Jackbox Party Pack 7 verschijnt 15 oktober

The Jackbox Party Pack 7 verschijnt 15 oktober

Nieuwe en terugkerende minigames

The Jackbox Party Pack 7 is vanaf 15 oktober speelbaar voor pc en relevante consoles.

Zoals gebruikelijke bevat de collectie een aantal gloednieuwe games en keren er klassieke spellen terug naar de mobiele partygame. De terugkerende game van Party Pack 7 is Quiplash 3, een spel waarin gekke antwoorden de boventoon voeren. Bijna alle spellen kunnen worden gespeeld met drie tot acht spelers. Alleen het nieuwe spel Blather 'Round kan met minimaal twee en maximaal acht spelers worden gespeeld.

Party Pack 7 bevat de volgende games: Quiplash 3, The Devils and the Details, Champ'd Up, Talking Points en Blather 'Round. Tijdens het spel Champ'd Up maken spelers een eigen held en laten deze vechten tegen de helden van andere spelers. De minigame Talking Points draait volledig om improvisatie. Spelers dienen een gepaste presentatie te houden terwijl er allerlei plaatjes en teksten worden getoond, degene met de meest overtuigende presentatie, wint de ronde.

Zoals bij alle Jackbox-spellen kunnen alle games worden gespeeld met een telefoon of tablet en zijn er geen controllers nodig.

Jackbox Party Pack 7 verschijnt 15 oktober voor pc, PlaytStation 4, Switch en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • ❤️ T︍︍︍︍ie︍︍︍︍nerkut︍︍︍︍jes wi︍︍︍︍llen h︍︍︍︍arde se︍︍︍︍ks - CLICK

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren