1. The Last of Us 2-componist: 'Dit is nog maar het begin'

The Last of Us 2-componist: 'Dit is nog maar het begin'

Hint hij naar de HBO-serie, of een mogelijk derde deel?

De componist van The Last of Us en The Last of Us: Part 2 laat weten dat het tweede deel "nog maar het begin is".

Dat zegt Gustavo Santaolalla op Twitter. Hij meldt dat hij blij is dat The Last of Us: Part 2 in negen verschillende categorieën genomineerd is voor The Game Awards. "Dit is nog maar het begin", zo stelt hij aan het einde van de tweet. Geoff Keighley, de presentator en organisator van The Game Awards, herhaalt "nog maar het begin" daarna.

Het is mogelijk dat Santaolalla hint naar een derde deel in de populaire franchise van ontwikkelaar Naughty Dog. Vooralsnog is die niet aangekondigd, en het is niet bekend waar Naughty Dog op moment van schrijven aan werkt.

Eerder is echter ook bevestigd dat Santaolalla de soundtrack gaat componeren voor de aankomende HBO-serie gebaseerd op The Last of Us. Het is mogelijk dat hij daar over praat. Tot slot zou hij ook naar zowel de serie als naar een nieuwe game kunnen hinten. The Game Awards worden in de nacht van 10 op 11 december live uitgezonden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ben benieuwd waar naughty dog aan gaat werken. De meeste games staan in ieder geval garant voor kwaliteit. Zelf ben ik erg fan van The Last of Us maar Uncharted vond ik ook wel erg vet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren