1. Leaker claimt dat The Last of Us 2 in februari komt

Leaker claimt dat The Last of Us 2 in februari komt

Zit een officiële releasedatum er aan te komen?

Iemand die de releasedatum van Death Stranding voor de officiële aankondiging correct voorspelde, claimt nu dat The Last of Us: Part 2 in februari 2020 uitkomt.

Een poster op het Chinese forum A9VG claimt dat de game in februari op PlayStation 4 komt, zo blijkt uit een vertaling op ResetEra. Dezelfde gebruiker raadde ook al een paar weken voordat het bekend werd gemaakt de releasedatum van Death Stranding.

Volgens de A9VG-bezoeker komen er vier versies van de game uit: een standaard, speciale, collector's en Ellie-editie. De inhoud van deze speciale edities is nog niet bekend.

In een interview afgelopen maand leek Ashley Johnson, die de rol van Ellie in de The Last of Us-games vertolkt, al te willen zeggen dat de PS4-game in februari 2020 uitkomt, maar ze werd onderbroken door de interviewer.

The Last of Us Part 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren