1. Gerucht: The Last of Us Part 2 verschijnt in februari 2020

Gerucht: The Last of Us Part 2 verschijnt in februari 2020

De actrice van Ellie lijkt er naar te hinten

In een interview met actrice Ashley Johnson lijkt ze te willen zeggen dat The Last of Us Part 2 in februari 2020 uitkomt.

Johnson, die de rol van Ellie in de games vertolkt, werd in een interview gevraagd wanneer Part 2 beschikbaar is. Het lijkt alsof ze in de video "februari" wil antwoorden, maar ze wordt snel onderbroken door de interviewer. Dit moment vindt in onderstaande video plaats na één uur en zeven minuten.

Een paar weken geleden liet Kotaku's Jason Schreier ook al weten dat de game mogelijk in februari uitkomt. Tot slot laat videogame-analist Daniel Ahmad op gameform ResetEra tevens weten dat februari 2020 de interne releasedatum bij ontwikkelaar Naughty Dog is.

The Last of Us Part 2 is in ontwikkeling voor PlayStation 4. Het vervolg op The Last of Us wordt wederom ontwikkeld door Naughty Dog, de studio achter games als Uncharted en Jak & Daxter.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Merkwaardig, een interviewer die haar ervan wilt behoeden te spoilen… Ik geloof er geen drol van.
 • We gaan het zien!
  Zou het voorjaar van 2020 wel vol staan met goede game releases.
  En in het najaar een nieuwe console!
 • @Mr. Grand

  Klopt ja. ;-;
  En er kan nog meer komen, Warner Bros is ook bezig met drie games die rond 2020/2021 uit zouden moeten komen. En zij kondigen games kort van tevoren aan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren