1. The Last of Us Part 2 ondersteunt haptische feedback op PlayStation 5

The Last of Us Part 2 ondersteunt haptische feedback op PlayStation 5

Voel de clickers

The Last of Us Part 2 ondersteunt de haptische feedback van de DualSense wanneer de game wordt gespeeld op een PlayStation 5. Dat bevestigen meerdere media die de game hebben gespeeld, waaronder GamesRadar.

De website noemt als voorbeeld het besturen van een motorboot in de game. Bij het opstarten van de motor trilt de DualSense gelijktijdig, en als spelers ergens tegen aan botsen is dat ook in de controller voelbaar.

Ook de adaptieve triggers worden ondersteund als je de game via backwards compatibility speelt. Volgens GamesRadar is de druk in de boog voelbaar als je hem spant en voelt elk schot van de wapens anders aan dan in de PS4-versie.

Naughty Dog heeft geen verbeterde versie van de game aangekondigd voor PlayStation 5, maar het spel is wel via backwards compatibility speelbaar op de nieuwe console.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

 • En wanneer komt het online gedeelte?
 • @Soon.
  Soon
 • @TommieNL
  hoe Soon?
 • Grootste teleurstelling van 2020 voor mij dus een 2e keer spelen hoeft voor mij niet haha. Daarnaast is het natuurlijk ook een minimale verbetering maar wie weet komen er nog wat meer verbeteringen in de toekomst.
 • Ah yes, dan kan de inmiddels beruchte scene met extra immersie worden beleefd. Ben erg benieuwd wat voor controller feedback daar bij komt kijken! Kan niet wachten…
 • Cool, ik dacht de game nog eens uit te spelen op de ps5.. hopelijk ook nog een andere upgrade patch.
  Voor mij samen met RDR2 beste game van deze generatie.
 • @Jowy

  Eens!
 • @Jowy

  Inderdaad! 😁

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren