1. The Lord of the Rings-tv-serie gaat mogelijk om Aragorn

The Lord of the Rings-tv-serie gaat mogelijk om Aragorn

De Dúnedan op de voorgrond

Fansite The One Ring heeft van meerdere anonieme bronnen vernomen dat The Lord of The Rings van Amazon zal focussen op de jonge jaren van Aragorn.

Geruchten dat de The Lord of the Rings-serie zal focussen op Aragorn bestaan al een tijdje, maar The One Ring heeft veel contact met Amazon en het personeel en zij hebben daarom meer inzicht in de gebeurtenissen omtrent de serie.

Aragorn speelt een grote rol in de boeken en de trilogie van The Lord of the Rings en nadat Gandalf uit het zicht verdwijnt neemt hij zelfs de leiding over The Fellowship of the Ring. Later blijkt hij zelfs van koninklijk bloed te zijn.

Aragorn is daarnaast ook veel ouder dan hij lijkt. Tijdens de gebeurtenissen van de eerste film is hij al zeventig jaar oud. Bovendien komt Aragorn voor in verschillende andere Tolkien-verhalen naast die van The Lord of the Rings, hij heeft dus een rijke geschiedenis.

Begin mei liet The One Ring weten dat Amazon op zoek is naar schrijvers voor de show. Onder andere is Peter Jackson, de regisseur van The Lord of the Rigns en The Hobbit, benaderd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Oké nu hebben ze mijn interesse wel te pakken. Ben benieuwd.
 • Ik ben ook benieuwd, hopelijk wordt dit een mooie Game of athrones vervanger. Aangezien het laatste seizoen op komst is.
 • Logische zet ook vind ik. Want legolas, Gandalf en de dwergen hebben natuurlijk al in de spotlight gestaan. Al had ik het niet erg gevonden als het over de dwergen zou gaan. Maargoed, het zal er vast allemaal bij betrokken worden.
 • @blue_blade_3

  Hebben we niet al genoeg dwergen in CGI gezien? :P
 • SPOILER voor diegene die de boeken niet heeft gelezen:

  Wie weet krijgen we dan de mislukte zoektocht naar Gollum te zien!!!
 • @Don Carpaccio daar zat ik ook al aan te denken. Zou wel leuk zijn😁
 • Aragorn is zeker een van de meer interessante personages die Tolkien maakte.
  Een mysterieus mens die meer geheimen in zijn leven moet hebben gehad dan wat wij weten.
  Zoals hier al werd genoemd als spoiler bijvoorbeeld maar ongetwijfeld heeft die in de tijd dat hij Strider genoemd werd nog veel gedaan wat we niet weten( omdat het nooit in boek is uitgekomen) en misschien ook wat niet altijd even volgens de ‘wet’ was.
  Dus ik ben zeker benieuwd hierheen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren