1. Ontwikkelkosten The Medium zijn al terugverdiend

Ontwikkelkosten The Medium zijn al terugverdiend

Game kwam afgelopen donderdag uit

Een paar dagen na release zijn de ontwikkelkosten voor The Medium al terugverdiend.

Dat meldt ontwikkelaar Bloober Team in een interview met de Poolse publicatie Money.pl. Volgens de studio zijn zowel de ontwikkelkosten als marketingkosten terugverdiend sinds de game afgelopen donderdag is uitgekomen. Alles wat daarna wordt verdiend kan als pure winst worden gezien. Precieze cijfers zijn niet bekend.

In The Medium kruipen spelers in de huid van een helderziende die zich begeeft tussen de echte en een spirituele wereld. Gamers bezoeken een verlaten resort terwijl ze visies van een moord op een kind hebben. De game is verkrijgbaar op Xbox Series X en S en pc. Game Pass-abonnees kunnen het spel zonder extra kosten spelen.

The Medium

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Is een mooi spel, maar zijn er nog meer mensen die de game absoluut niet eng of creepy vinden?
  • @mole28

    Gisteren even gespeeld, en eng is niet het juiste woord inderdaad. Het is meer een detective dan een survival horror. Mooi sfeertje wel!
  • Heb de game inmiddels uitgespeeld en heb me er erg mee vermaakt prima sfeer en verhaal. Had idd wel wat meer schrikmomenten in gemogen maar om daar de game nou naar beneden te halen snap ik niet dit is een hele andere soort type horror game met een medium insteek dat is anders dan de gebruikelijke horror games.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren