1. The Medium ontvangt griezelige lanceertrailer

The Medium ontvangt griezelige lanceertrailer

Medium eng

Ontwikkelaar Bloober Team heeft de officiële lanceertrailer van The Medium onthuld. 

De korte video biedt spelers alvast een voorproefje van de lang geanticipeerde horrorgame. Zo worden de twee verschillende dimensies naast elkaar gelegd en worden er alvast een aantal griezelige locaties getoond. 

In The Medium kruipen spelers in de huid van een helderziende die zich begeeft tussen de echte en een spirituele wereld. Gamers bezoeken een verlaten resort terwijl ze visies van een moord op een kind hebben. Een opvallend detail is dat de soundtrack van The Medium mede wordt gecomponeerd door Akira Yamaoka, bekend van Silent Hill.

The Medium is reeds beschikbaar voor PC en Xbox Series X en S.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Al een maand gepreload staan dus vanavond aan de slag met deze game. Dit lijkt Bloobers beste werk tot nu toe dus zin in!
 • Ik heb het, samen met de vrouw des huizes, een paar uur gespeeld op de Xbox X
  Leuk spel en creepy atmosfeer. Mensen vergelijken het met Resident Evil maar ik zou eerder zeggen Silent Hill.

  Ik was wel een beetje teleurgesteld over de grafische kwaliteit. 30 fps en ray tracing in beperkte zones (bvb. nooit in de dubbele wereld). Ik geloof niet in meer dan 60 fps omdat het menselijk oog alles boven de 60 negeert, maar het verschil tussen 30 en 60 is wel heel zichtbaar. Dit is dan wel een trage horrorgame dus hier valt het best mee.

  Ik denk uiteindelijk dat de Xbox X meer aankan dus misschien is deze game niet geweldig geoptimaliseerd?
 • @BadAsh
  Deze game is inderdaad niet gemaakt door een ontwikkelaar die bekend staat alles uit een console te halen, maar ze beginnen wel goede stappen te maken. 30fps vind ik echter vrij teleurstellend en zou mijn inziens niet meer mogen op de Series X / PS5.

  Vooral omdat televisies met lage responsetijden (zoals nieuwe OLED) dit extra goed laten zien en omdat VRR hier nog totaal niet lekker mee om gaat (op de CX i.i.g.).
 • @BadAsh
  Een beetje dubbel inderdaad. De omgevingen vind ik bij vlagen juist wel erg mooi. Vooral de personages vallen dan uit de toon met de houterige animaties.
 • @COSMIC_TSAR

  Inderdaad, heel mooie omgevingen. Vooral de buitenomgeving ziet er superrealistisch uit.
  De characters en cutscenes daarentegen…

  Oh well, hij zit gratis bij de game-pass dus ik klaag niet :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren