1. Geheim einde ontdekt in The Outer worlds
The Outer Worlds
0% hot!
0 members volgen dit
0 members willen dit
0 members hebben dit

Geheim einde ontdekt in The Outer worlds

Tijdens een speedrun van 25 minuten

YouTuber Jabo speelt de nieuwe rpg The Outer Worlds uit in minder dan 25 minuten en toont tevens een geheim einde in de game.

Eerder deze week lukte het de YouTuber al om een speedrun te doen van een half uur en nu heeft hij zichzelf verbeterd. In de omschrijving van de video laat Jabo weten dat hij nog niet klaar is, hij wil zichzelf nogmaals gaan verbeteren.

De game is pas een paar dagen uit en veel spelers al een speedrun geprobeerd, maar de meesten doen er toch een aantal uur over. Jabo heeft zijn speedrun gestreamd en kreeg tussendoor nog wat goede feedback van zijn kijkers, zoals dat hij (zoals in bijvoorbeeld Apex Legends) van heuvels kan glijden. Belangrijk om te weten voordat je op de video klik,t is dat hij een geheim einde toont in The Outer Worlds. Nu is een speedrun natuurlijk bijna altijd een spoiler, maar houd er rekening mee dat het geheime einde verklapt wordt in de video.

Ben jij benieuwd naar onze bevindingen van The Outer Worlds? Lees dan hier de review van Bert waarin hij onder andere het volgende te zeggen heeft: "Rondlopen in The Outer Worlds is veel meer dan rondlopen in een veredelde Fallout-kloon. The Outer Worlds is dan op veel vlakken vergelijkbaar met die serie, maar streeft het op net zoveel vlakken voorbij. "

Bekijk hieronder de volledige speedrun.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Het is me alleen niet duidelijk of hij nu de einde heeft getoond door het snel uit te spelen of omdat hij ergens tussenin andere keuzes heeft gemaakt. What did he do?
  • @mightybundy waarschijnlijk door bepaalde keuzes die gemaakt zijn tijdens het spelen, maar dat kan ik niet met 100% zekerheid zeggen. Maar persoonlijk heb ik nooit meegemaakt dat ik een alternatief einde kreeg met betrekking tot de snelheid van mijn spelen. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren