1. The Outer Worlds wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch

The Outer Worlds wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch

Het spel verschijnt ergens in 2019

Nintendo heeft in een video aangekondigd dat The Outer Worlds uitgegeven gaat worden voor de Nintendo Switch.

Er is nog geen releasedatum gegeven voor The Outer Worlds, op de website van Nintendo Nederland staat echter wel vermeld dat het spel uitgebracht gaat worden in 2019. Obsidian Entertainment, Private Division en Nintendo kondigen de Switch-versie van The Outer Worlds gezamenlijk aan in een Tweet.

De hoofdproducent van Obsidian, Matthew Singh, vertelt in de video dat hij een groot fan is van Nintendo en dat dit een reden is geweest voor Obsidian om The Outer Worlds naar de Switch te brengen. Een andere reden die Singh benoemd is het feit dat hij het mooi vindt om een roleplaying-spel speelbaar te maken voor de handheld-console.

The Outer Worlds is een singleplayer-sciencefiction-rpg en speelt zich af in een toekomstige wereld, waar megacorporaties zijn begonnen met het koloniseren en terraformen van buitenaardse planeten. De game combineert het rpg-genre met shooterelementen en lijkt daarbij veel humor te gebruiken. Daarbij staat het maken van beslissingen centraal.

The Outer Worlds verschijnt op 25 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Check de aankondigingstrailer voor de Switch-versie hieronder!

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Leuk! Al heb ik wederom m'n vraagtekens bij de graphics.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren