1. The Pokémon Company viert 25e verjaardag van franchise met nieuwe trailer

The Pokémon Company viert 25e verjaardag van franchise met nieuwe trailer

Een reis door alle acht generaties games

The Pokémon Company heeft een trailer uitgebracht om de verjaardag van Pokémon te vieren.

De beelden bestaan uit een reis door alle acht de generaties games, alsmede knipogen naar Pokémon Go, Detective Pikachu, de anime en de Trading Card Game. In de beschrijving van de trailer wijst het bedrijf op meer hints in de beelden.

Een van de opvallendste onthullingen is een samenwerking met zangeres Katy Perry. Mogelijk gaat het om muziek die later dit jaar wordt uitgebracht. Ook werkt het bedrijf samen met 'andere grote namen' in de muziekindustrie voor meer 'muzikale verrassingen'.

In februari bestaat de Pokémon-franchise 25 jaar. Eerder gaf The Pokémon Company aan de verjaardag 'groots te vieren', met onder andere de release van New Pokémon Snap, de moba Pokémon Unite en speciale merchandise.

Volgens de officiële website volgen er gedurende het jaar nog meer 'evenementen en promoties'.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik ga er toch vanuit dat ''de grote'' verjaardag van Pokemon wordt gevierd met een main Pokemon game. Dit is wel erg karig voor het 25 jarige bestaan. Als andere franchises wel uitpakken met nieuwe games kan de grootste franchise van de wereld niet uitblijven lijkt mij
 • @Snafu9

  Een nieuwe main Pokémon zie ik niet gebeuren. Ze mogen wel Gen 1, 2 en 3 opnieuw uitbrengen voor de Switch, instant buy!
 • @Silverwolf
  Gen 1 is al uitgekomen voor de Switch in de vorm van Let's Go Pikachu/Eevee. Daarnaast is deze Gen te veel uitgemolken. Van mij mag wel de Diamond en Pearl remake komen. Dat is ook de meest waarschijnlijke titel die ik dit jaar nog als main Pokemon game zie uitkomen.
 • @Snafu9


  Gen 1 is idd al uitgekomen maar een trilogy met de eerste 3 delen opgepoetst zou wel verkopen als een tierelier. Pokemon Snap zal voor mij alleen boeiend zijn maar is idd niet genoeg voor een jubileum.
 • @Snafu9

  Het probleem met die Let's Go versies, evenals Sword en Shield: Te makkelijk, geen wild-battles en je ziet de Pokémon lopen. Ik vind het niets.
 • @Silverwolf
  Ik snap niet zo goed waarom mensen altijd remakes willen zien. Geef mij maar gewoon een nieuwe game.
 • @blue_blade_3

  Ik vind een mix van beide prima.
 • @blue_blade_3

  De eerste games zijn het best. De nieuwste games vind ik te ver gaan met Dynamex e.d.

  Misschien is het ook een stukje nostalgie.
 • @Snafu9

  Er gaan al geruchten rond over een Pokémon Direct in februari, waarin de main Pokémon games voor dit jaar aangekondigd worden. Laten we hopen dat het waar is!
 • @PietS.

  Voor jullie hoop ik van harte dat er iets leuks aankomt, maar ik zit zelf niet te wachten op Pokemon games. Ik hoop dat Nintendo rap met iets anders komt. Gelukkig volgende maand even een zoethoudertje in de vorm van Super Mario 3D world.
 • @Luigi1985

  Bravely Default II komt volgende maand ook uit en de maand erna Monster Hunter Rise.

  Maar ik hoop inderdaad dat we aan het einde van het jaar main Pokémon games krijgen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren