1. The Punisher gaat weer aan het werk in nieuwe teaser

The Punisher gaat weer aan het werk in nieuwe teaser

Meer info over nieuwe slechterik voor seizoen 2

Marvel's The Punisher keer terug op Netflix met seizoen 2. In een nieuwe teaser is te zien hoe Frank Castle een belangrijke keuze maakt. Let op! Dit bericht bevat spoilers voor iedereen die seizoen 1 nog niet gezien heeft.

The Punisher is naast Jessica Jones één van de laatste Marvel-series die nog gemaakt wordt, nadat andere series als Daredevil gestopt zijn met produceren. Seizoen 2wordt deze maand verwacht op Netflix. Bekijk hieronder de nieuwe teaser.

In de teaser is te zien hoe Frank Castle zijn gratie verbrand, waarmee hij aangeeft dat hij zijn werk als anti-held blijft voortzetten. Voor seizoen 2 keert ook Ben Barnes terug als Billy Russo. Russo is verantwoordelijk voor de dood van de vrouw en kind van Castle wordt aan het einde van het eerste seizoen door Castle verminkt. Uit interviews blijkt dat Russo terugkeert als Jigsaw, een bekende slechterik uit de stripboeken.

Barnes vertelt in een interview met Den of Geek over hoe belangrijk de psychologie is voor het personage van Jigsaw. "De schade aan het uiterlijk van het personage is niet zozeer het belangrijkste voor het personage, want de psychologische schade in het hoofd van Jigsaw is wat werkelijk het personage gaat maken," aldus Barnes.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren