1. The Punisher keert terug in officiële seizoen 2-trailer

The Punisher keert terug in officiële seizoen 2-trailer

Seizoen 2 verschijnt 18 januari op Netflix

De officiële verhaaltrailer van The Punisher is uitgebracht. In seizoen 2 keert The Punisher terug om het op te nemen tegen slechterik Jigsaw.

Seizoen 2 van The Punisher telt dertien afleveringen en is exclusief te kijken op Netflix. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van The Punisher.

Eerder deze maand werd een eerste trailer uitgebracht, waar Jigsaw in werd geïntroduceerd. Bekijk hier wat er nog meer in januari verschijnt op Netflix.

Het tweede seizoen van Marvel-serie The Punisher is vanaf 18 januari te zien op Netflix.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Hebben ze er ook al gelijk een afscheidstrailer erbij gemaakt? Blijf het doorzonde vinden dat al die toffe Marvel series verdwijnen. Straks moet je 5 abonnementen hebben om de series die je leuk vind nog te kunnen volgen…
  • @fdennis
    Ja en ze hebben alleen zichzelf ermee, want je weet welk alternatief mensen gaan gebruiken. Ik kijk graag series maar als ik 1 week langer moet wachten dan andere landen, dan gebruik ik de VPN.
  • @fdennis
    Dat klopt, hoewel Disney+ wel een stuk goedkoper zou moeten worden. Hetzelfde is op het gebied van games aan de gang.
  • I love this Game

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren