1. Alle seizoenen verzameld in The Walking Dead: The Telltale Definitive Series

Alle seizoenen verzameld in The Walking Dead: The Telltale Definitive Series

Verschillende fysieke edities te koop

Er komt in september een collectie uit genaamd The Walking Dead: The Telltale Definitive Series.

Dit pakket bevat alle vier de seizoenen van de Telltale-reeks. Daarnaast krijgt de serie grafische verbeteringen en allerlei bonusmateriaal, zoals video's die een kijkje achter de schermen geven.

De verzameling komt uit ergens in september uit voor pc via de Epic Games Store, PlayStation 4 en Xbox One en kan via Skybound fysiek gereserveerd worden. Er komen diverse versies beschikbaar van deze fysieke editie, waaronder een Protector Pack met een t-shirt, pet en poppen, een Guardian Pack met figurines en een art print, en een Signature Pack met art prints en handtekeningen van onder ander The Walking Dead-bedenker Robert Kirkman.

The Walking Dead is gebaseerd op de gelijknamige comics en televisieserie, maar heeft een geheel eigen verhaal die bovenal draait om het meisje Clementine. Tijdens het laatste seizoen sloot ontwikkelaar Telltale zijn deuren, maar Skybound rondde de serie af.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Juiste moment om hiermee te beginnen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren