1. The Witcher 3 komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X

The Witcher 3 komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X

Gratis update voor consoles en pc

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X. Dat laat ontwikkelaar CD Projekt Red weten.

De game wordt beschikbaar als een op zichzelf staande titel en als gratis update voor bezitters van de PlayStation 4-, Xbox One- en pc-versie. De next-gen-versie beschikt over een aantal 'visuele en technische' verbeteringen, waaronder ray-tracing en kortere laadtijden. De technische verbeteringen zijn van toepassing op de hoofdgame en beide uitbreidingen.

Vermoedelijk zijn savefiles van de huidige versie van de game ook compatible met de update, aangezien deze bedoeld is om 'de game te verbeteren wanneer deze op next-gen hardware wordt gespeeld.'

The Witcher 3: Wild Hunt komt ergens volgend jaar naar PlayStation 5 en Xbox Series X.

The Witcher

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Nogmaals:

  Ik snap de grafische keuze van Microsoft niet.
  Dit gaat de overstap van PlayStation en/of Xbox One bemoeilijken.

  Benieuwd of men deze doosjes, 2013 daterend, gaat gebruiken bij games die niet werken voor de Xbox One.
  Het is alvast heel onduidelijk en het leuke gevoel van iets nieuw hebben is volledig weg.
 • @Don Carpaccio
  ja het is een andere route, begrijp je punt maar ik snap dat zij het op andere wijze willen doen waardoor er een groter aanbod is/lijkt te zijn vanwege de bredere inzet aan games/discs die speelbaar zouden zijn.

  edit: Bij nader inzien, als ik een meer ideale situatie zou willen creeeren als MS zijnde had ik de doosjes wel steviger aangepakt voor dat nieuwe effect en dan qua communicatie gemeld dat game ook werkt op xbox one. Zodat dat de kleine extra boodschap is ipv andersom.
 • @xevulutionx

  Het kon subtiel.
  Zwart i.p.v. groen?
  Afneembaar stickertje erop met duidelijke info.

  Ik ben trouwens ondanks de verandering geen fan van de PlayStation 5 doosjes.
  Dus verandering is niet per se goed.

  Maar het next-gen gevoel is bij Sony wel beter geslaagd.
  Omdat hun apparaat (en alles er rond) een futuristisch gedrocht is.
 • @Don Carpaccio
  haha. Ja zwarte doosjes met wit logo had ik wel nice gevonden! dus ja kan daar wel in meegaan. Vind de doosjes van de ps5 qua design niet fraai, maar de console vind ik soort van ok. Ik kom er niet uit of ik t design lelijk vind of best fraai futuristisch. De controller kan me nog steeds qua looks erg bekoren.
 • @Don Carpaccio Mee eens. Ik zal ook de volgende generatie lekker op Xbox blijven spelen maar het gevoel van echt een nieuwe collectie starten kwa games zo aan het begin van een nieuwe generatie word een beetje onderuitgehaald voor mij. Ik vind het blauw wit van de PS5 games niet mooi maar je ziet iig dat het echt om een volledig nieuwe console gaat.
 • @Real13

  Bij beide kon het beter.

  ;)
 • Kijk, dat is goed nieuws! Ik was al van plan opnieuw te starten en had met de summer sale ook de DLC gekocht. Maar een van de hekelpunten was, zelfs op m'n externe SSD, de lange laadtijden. Op de Series X zullen die vele malen korter zijn, en met de grafische verbeteringen wordt het helemaal een feestje!
 • Mooi moment om dan de game toch eens te doorspelen. Ergens halverwege de game gestopt en nooit de drang meer gehad om verder te spelen.
 • @DefenseForceNL

  Zonde van je geld.
 • @LosPilotas

  Hoe bedoel je zonde van je geld? Heb de game toch al en de update is gratis.
 • @DefenseForceNL
  Daarnaast zeeeeer zeker NIET zonde van je geld. Een regelrechte parel van een game waar ik de DLC achter de hand had voor enhanced update op de one x. Daar wacht ik nu ff mee voor de series x
 • Hmm misschien dat ik hem dan op de PS5 nog een keer een kans geef. Maar ik betwijfel of ik er dan wel plezier uithaal. Ik zet mijn geld op dat ik na tien uur het weer voor gezien houd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren