1. The Witcher 3-regisseur is nu design director van Cyberpunk 2077

The Witcher 3-regisseur is nu design director van Cyberpunk 2077

Vervangt hij de vertrokken regisseur?

The Witcher 3-regisseur Konrad Tomaszkiewicz is nu design director van Cyberpunk 2077. Ook is hij vicepresident van game-ontwikkeling bij CD Projekt Red. Dit blijkt uit een update van zijn LinkedIn-profiel.

Tomaszkiewicz was verantwoordelijk voor The Witcher 3: Wild Hunt en de uitbreidingen. Tot voor kort was dit zijn functie op zijn LinkedIn-profiel, maar uit de laatste wijziging blijkt dat hij sinds februari 2019 design director is van Cyberpunk 2077 en vicepresident van game-ontwikkeling bij CD Projekt Red.

Eerder dit jaar verliet creative director Sebastian Stępień de game om bij Blizzard Entertainment aan de slag te gaan. Destijds waren fans ongerust of het vertrek invloed heeft op de ontwikkeling van de game, maar CD Projekt heeft hier niet op gereageerd. Nu lijkt het erop dat het gat wordt opgevuld door Tomaszkiewicz als design director en vicepresident. In hoeverre hij Stępień vervangt is onduidelijk, aangezien de titel 'vicepresident van gameontwikkeling' en zeer brede term is en een design director zich richt op het ontwerp van de game.

Cyberpunk 2077

Hoewel CD Projekt Red niks naar buiten heeft gebracht over een eventuele wisseling van regisseur werd vorige week wel bekend dat de ontwikkelaar aanwezig is op E3 2019. Hoogstwaarschijnlijk wordt de game daar wederom getoond en krijgen bezoekers officieel Cyberpunk-bier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Cyber Punk bier? Waarom? Is dat een lore-dingetje? Doe mij maar een release date 😊

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren