1. The Witcher 3: Wild Hunt krijgt dit jaar Switch-versie

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt dit jaar Switch-versie

Het betreft de complete edition van het spel

Ergens dit jaar verschijnt de Complete Edition van The Witcher 3: Wild Hunt voor de Switch.

Dat werd tijdens de Nintendo Direct-uitzending aangekondigd. De Complete Edition bevat de basisgame en de diverse uitbreidingen die voor het spel zijn verschenen.

Er gingen al maanden geruchten over een Switch-versie van The Witcher 3. De game verscheen oorspronkelijk in 2016 op pc, PlayStation 4 en Xbox One en is een van de meest geprezen openwereldgames van deze generatie. In het spel verkennen spelers met Geralt of Rivia een fantasievolle, middeleeuwse spelwereld. Elementen zoals de net genoemde spelwereld en de goed uitgewerkte verhaallijnen in quests worden vaak genoeg als pluspunten van het spel. De game is ontwikkeld door CD Projekt Red, de studio die op dit moment aan Cyberpunk 2077 werkt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • De geruchten zijn bevestigd! Had ik niet aan zien komen. De downgrade is wel gigantisch, en gaat mijn inziens te ver.
  Wel knap dat het gelukt is om 'm te porten naar de Switch.
 • Damn wat een downgrade, maar hé switch spelers kunnen de game spelen en daar draait het om.

  Maar eh een FFVII remake switch versie is nu dus ook wel mogelijk en een RDR 2 versie ook. Downgraden en genieten op de switch.
 • :-O……………..

  Wauw!
 • Met alle respect naar de Switch toe. Maar games als Witcher en Skyrim etc met hun pracht en praal hoor je toch gewoon op een groot scherm te spelen…. Ik kan me echt niet voorstellen dat men op zon klein scherm dergelijke open wereld games zo ultiem kunnen beleven.

  Ik denk dat Zelda de enige uitzondering is, maar dat is totaal niet te vergelijken met bovenstaande games natuurlijk.
 • @iknatuurlijk

  Ik heb Skyrim gespeeld op de ps3, ps4 en de Switch. De Switch-versie is fantastisch! Kortere laadtijden en de lelijke graphics van de Special Edition die je anders op groot scherm ziet zijn weggemoffeld op een kleiner scherm. Op PC speel ik 'm niet, want ik zou het te hard modden en dan is de nostalgische band gelijk weg.

  Ik heb the Witcher 3 net uitgespeeld op PC op ultra kwaliteit en 144 fps en dat was natuurlijk geweldig! Maar, kijk, om deze game nog eens op zakformaat te hebben is sowieso echt mooi meegenomen en vooral erg knap. Ik bedoel, herinner je je nog de tijd van de Playstation Portable en de PS Vita? De Switch doet nu alles wat toen niet mogelijk was en wat ben ik blij dat deze handheld console zo fantastisch verkoopt zodat we meer en meer van die grotere titels zien verschijnen op het apparaat.

  Wat geweldig om eindelijk zulke kanjers van games op dit platform te zien verschijnen, ook al zijn ze gedowngraded.
 • @Mister Frowdo

  Oke oke, ik heb zelf nog nooit zulke games op een handheld gespeeld dus ik kan er misschien niet helemaal goedover oordelen. Toch lijkt het me heel anders spelen
 • @iknatuurlijk

  En toch… wanneer je eenmaal langer aan het spelen bent op dat kleine scherm, dan beleef je het haas net zo imposant als op het grote scherm. Serieus mijn ervaring.
 • @benjaminben

  Oke oke, ik heb zelf nog nooit zulke games op een handheld gespeeld dus ik kan er misschien niet helemaal goedover oordelen. Toch lijkt het me heel anders spelen…
 • @iknatuurlijk
  Ik vind Skyrim niet niet vergelijken met The Witcher 3. Alleen al om 't feit dat Skyrim om last-gen consoles uit kwam. Daarom vond ik Skyrim nog redelijk te spelen op dr Switch, wat ik hier niet zie gebeuren.
 • @Gaaiz

  In handheld op 540p, aardige downgrade. Wellicht kunnen ze daardoor de game op 30FPS draaien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren