1. Indrukwekkende fan art van Geralt in Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
100% hot!
1 member volgt dit
3 members willen dit
0 members hebben dit

Indrukwekkende fan art van Geralt in Cyberpunk 2077

Roach is nu een motor

ArtStation-gebruiker RX Art heeft fan art gedeeld met hierin een concept voor hoe Geralt of Rivia uit The Witcher een plek zou kunnen krijgen in Cyberpunk 2077.

RX Art heeft niet allen een tekening gemaakt van Geralt als een Cyberpunk-personage, maar heeft ook nagedacht over de verschillende wapens, vaardigheden en details die Geralt zou kunnen bezitten in Cyberpunk 2077. Zo is Geralts vertrouwde paard Roach omgetoverd in een indrukwekkende motor met dezelfde naam.

In The Witcher zijn er vijf spreuken die Geralt kan gebruiken om hem te helpen in gevechten; Aard, Igni, Quen, Axii en Yrden. Deze heeft RX veranderd naar een robotarm die vier verschillende modi heeft om te gebruiken. In de tekening is de Shockwave-modus te zien waarbij een explosie van wind, of misschien geluid, via de palm van de hand wordt afgeschoten om de vijand omver te blazen. Verder is er een Energy shield-, Flamethrower- en Hack-modus.

In The Witcher kan Geralt gebruik maken van Witcher’s Vision, dit staat hem toe om bepaalde sporen te zien en mogelijke hints. In Cyberpunk is dit door de getalenteerde fan omgezet naar een Audio-Visual Enhancement System, waarbij Geralt wederom vier verschillende modi heeft om de gameplay te ondersteunen; X-ray-, Sonar, Thermal-modus en AI analysis. Zelfs de Alchemy Potions krijgen een Cyberpunk 2077-variant genaamd Nanobot Potions.

the witcher
the witcher
the witcher

Cyberpunk 2077 is vanaf 16 april 2020 beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren