1. Gwent vindt zijn weg naar Android-apparaten

Gwent vindt zijn weg naar Android-apparaten

Verschijnt op 24 maart

De digitale kaartgame Gwent, gebaseerd op het gelijknamige spel uit The Witcher 3, komt naar Android.

Het spel verschijnt daar op 24 maart, meer dan drie jaar na de release op consoles en iOS. Mensen kunnen het spel alvast reserveren via Google Play. Daarmee ontvangt men een unieke Imperial Golem-avatar voor in de game.

Het doel van Gwent is nog altijd hetzelfde: win twee van de drie rondes door je tegenstander af te troeven met de kaarten die je hebt verzameld door andere potjes te winnen. De tafel waarop deze kaarten neergelegd worden is voor elke speler verdeeld in drie lagen, namelijk in mêlee, afstandswapens en oorlogsmachines.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • "…De tafel waarop deze kaarten neergelegd worden is voor elke speler verdeeld in drie lagen, namelijk in mêlee, afstandswapens en oorlogsmachines."

  Dit was voorheen inderdaad zo, echter sinds "rebuild" is er besloten over te gaan op slechts twee rijen. De voormalige "Oorlogmachine" rij (Siege) is dus verwijderd.

  Ik was altijd erg fan van GWENT maar sinds de discontinue van console, slechte communicatie en stijging van microtransacties is dat enthousiasme aardig de das om gedaan.
 • @AWESOMEDUDE3
  Wat is er mis met de microtransacties? Het is niet dat je nu opeens meer geld moet uitgeven om kaarten te krijgen.
 • @Heer Mida
  In dit geval in wezen niets, echter op het moment dat ze specifiek gaan adverteren na een match voor het kopen van een faction keg wordt het meer opgedrongen dan voorheen. Iets wat ik zonde vind.
  Begrijpelijk dat geld verdiend moet worden om de game te kunnen onderhouden, maar de wijze waarop dit gedaan wordt staat steeds verder af van CDPR, althans vind ik.
 • @AWESOMEDUDE3

  Ik ben misschien stekeblind, maar wat je hier omschrijft heb ik nooit meegemaakt of nooit opgemerkt.
 • @Heer Mida
  Ik heb het begin januari meegemaakt nadat ik mijn profiel had over laten zetten. Mogelijk dat het daaraan gecorreleerd is. Zag op Reddit rond die tijd ook een aantal opmerkingen.
  Kan overigens best zijn dat het eruit gehaald is, of dat het een ongewenste vertoning was. Moet zeggen dat ik sindsdien niet meer gespeeld heb.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren