1. The Witcher Netflix-serie is klaar met filmen

The Witcher Netflix-serie is klaar met filmen

Nog even wachten

Netflix is klaar met het filmen van de The Witcher-Netflix-serie. Dat zegt producer Lauren S. Hissrich.

"Het zit er op voor seizoen 1! Ik heb nu genoeg grijs haar om Geralt te spelen, maar het was het beste jaar van m'n leven. Ik ben zo dankbaar voor de schrijvers, de cast, en een uitzonderlijke crew die z'n kont eraf heeft gewerkt om het Continent tot leven te brengen. Nu op naar de...", zegt Hissrich op haar Twitter-kanaal.

Eerder leek het er al op dat het eerste seizoen volledig geschoten was, maar nu is dat daadwerkelijk bevestigd. De serie moet dit jaar op Netflix verschijnen en bevat acht afleveringen van ongeveer een uur. Henry Cavill speelt Geralt of Rivia, aangevuld door Freya Allan als Ciri, Joey Batery als Jaskier (Dandelion) en Anya Chalotra als Yennefer.

Het verhaal van de serie is nog niet bekend, maar uitgaande van de personages worden zowel de eerste verhalenbundels als de saga behandeld. Hoewel de games losstaan van de boeken, wordt over het algemeen beschouwd dat de games zich later afspelen.

Recent dook The Witcher 3 op voor de Nintendo Switch in China.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ben erg benieuwd, hopelijk worden we positief verrast.
  Fingers crossed!
 • Ik hoop zo hard dat deze serie een groot succes kent op Netflix. Nu GoT gedaan is hoop ik dat dit enkele fans van die groep lokt. Meer games verdienen een serie, in plaats van een film.
 • @koekie dealer

  Deze serie verfilmd de boeken…(nog) niet de games.
  GoT krijgt overigens prequels, eentje is nu ook bezig met filmen zelfs.
  Overigens ben ik het er wel mee eens dat games beter series kunnen zijn dan films, maar alsnog moeten games gewoon games blijven en meer aandacht krijgen, aangezien het medium gewoonweg anders is.
 • Gaat ZOHARD zuigen dit niet normaal, erg jammer want cavil is wel baas.. Had je de nilfgard armors gezien? JEZUS wat lelijk
 • @Zorewin
  Nilfgaard
 • Ik hoop dat het goed is maar verwacht er niet veel van. Sommige goede games moeten games blijven

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren