1. The Witcher-serie waarschijnlijk vanaf 17 december te zien

The Witcher-serie waarschijnlijk vanaf 17 december te zien

Lekte Netflix Nederland de juiste datum?

Er is wederom een aanwijzing gevonden die erop wijst dat de serie van The Witcher halverwege december lanceert. Op Comic-Con London stond een reclamebord dat adverteerde dat mensen kaarten kunnen winnen voor de première van de Netflix-serie op 16 december.

Eerder lekte Netflix Nederland al per ongeluk de releasedatum van de langverwachte Witcher-serie. Later werd deze datum echter ontkracht door Netflix. De datum van 17 december klopte volgens het streamingsbedrijf absoluut niet. Maar nu ook dit reclamebord is opgedoken, lijkt Netflix er niet meer omheen te kunnen. Als de première op 16 december wordt gehouden, dan is de kans bijzonder groot dat de gecommuniceerde datum van Netflix Nederland toch blijkt te kloppen.

Eerder deze week werden acht nieuwe foto's van de serie onthuld, in één van deze foto's is een gevechtsscène te zien en hier zien we een gedeelte van een monster waar Geralt tegen vecht.

The Witcher
The Witcher

Het eerste seizoen bevat acht afleveringen van een uur per stuk en moet dit najaar uitkomen. De serie neemt de boeken van Poolse schrijver Andrzej Sapkowski als inspiratiebron en afgaande op de beelden behandelt het eerste seizoen de eerste twee verhalenbundels en het begin van de eerste roman. Hierin staat de lotsbestemming van Geralt en Ciri uit het koninkrijk Cintra centraal.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren