1. Er liggen al zeven The Witcher-seizoenen klaar

Er liggen al zeven The Witcher-seizoenen klaar

Maar dan moet seizoen één wel slagen

Het aftellen naar het eerste seizoen van The Witcher-serie is begonnen en volgens showrunner Lauren Hissrich blijft het niet bij slechts één seizoen.

Lauren Hissrich heeft aan SFX Magazine (GamesRadar) verteld dat er grote plannen zijn voor The Witcher-serie. Volgens de showrunner is er al genoeg verhaal bedacht om zeven seizoenen mee te vullen, maar dan moet het eerste seizoen wel slagen.

"We hebben nog geen tweede seizoen (laten we we hopen dat dit wel gebeurt), maar voor nu moeten we ons bezig houden met de vraag: Hoe houden we de aandacht van ons publiek er in de komende jaren bij? Al onze energie in één seizoen steken, en vervolgens geen idee hebben waar deze personage kunnen groeien, is wel het slechtste wat we kunnen doen ", verhaalt Hissrich.

Verder waarschuwt de vrouw kijkers alvast om niet te gehecht te raken aan hun favoriete personage, de kans bestaat namelijk dat hij/zij het niet overleeft.

The Witcher

Er wordt dus goed nagedacht over de toekomst van The Witcher-serie, ondanks deze er nog niet perse is. Het eerste seizoen is in elk geval een feit en deze is vanaf 20 december op Netflix te zien.

Lees hier de laatste traileranalyse van Jacco.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Het is niet dat ze zo veel moeite ervoor heeft moeten doen. We hebben het hier over een adaptatie van meerdere boeken.
  • Gelukkig nemen ze er de moeite voor en denken ze in ieder geval vooruit. Hopelijk gaat het eerste seizoen heel erg goed worden.
  • De eerste 2 reacties op dit artikel zijn al weer mooi.
  • Samen met The Hobbit en de Lord of the Rings Trilogy gaan we hier de kerstdagen wel mee door komen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren