1. The Witcher voor Netflix heeft een schrijversteam
The Witcher 3: Wild Hunt
100% hot!
3 members volgen dit
0 members willen dit
11 members hebben dit

The Witcher voor Netflix heeft een schrijversteam

Met cupcakes, champagne en inspiratie

In een tweet laat Laura Hissrich weten dat het schrijversteam van The Witcher samengesteld is. Daarin deelt ze ook een selfie met het hele team op de achtergrond.

"De schrijverskamer is vanaf vandaag geopend" laat ze weten, "en het zit vol met ideeën, geouwehoer, cupcakes, creativiteit, duisternis en champagne". In februari had Hissrich de pilot afgeschreven, maar voor de rest van de serie is dit team samengesteld.

Onder andere is Jenny Klein van de partij. Zij schreef mee aan Netflix-serie Jessica Jones. In haar eigen tweet laat ze weten dat ze enthousiast is. "#Witcher is gonna ROCK THE NETFLIX" voegt ze er nog aan toe.

Daarnaast is bevestigd dat Declan de Barra (schrijver van The Originals) en Sneha Koorse, die werkte aan Daredevil, van de partij zijn. Clare Higgins is als writer's assistent betrokken.

In april deelde Hissrich meer informatie over de aankomende Netflix-adaptatie van The Witcher. Zo hebben we vernomen dat de serie waarschijnlijk zal uitkomen in 2020. Ook zal de serie acht leveringen bevatten.

The Witcher 3: Wild Hunt

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren