1. The Witchwood komt naar Hearthstone

The Witchwood komt naar Hearthstone

Nieuwe uitbreiding heeft nog geen releasedatum

Hearthstone wordt weer van nieuwe avonturen en kaarten voorzien dankzij de aangekondigde uitbreiding The Witchwood.

Hoewel er nog geen exacte releasedatum bekend is komt Witchwood voor het einde van april uit. Ook is duidelijk dat er 135 nieuwe kaarten in de uitbreiding zitten die met in-game goud of echt geld kunnen worden gekocht.

De kaarten worden op 26 maart tijdens een livestream getoond. Blizzard heeft al een aantal kaarten getoond, waaronder de Pumpkin Peasant, Militia Commander en Azalina Soulthief.

Zoals gebruikelijk bij Hearthstone-uitbreidingen bevat The Witchwood ook een nieuwe singleplayercampagne. In Monster Hunt moeten spelers de stad Gilneas bevrijden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Half april komt de uitbreiding. Als je de game ook daadwerkelijk speelt dan had je dat gezien kunnen hebben
  • Deze game heeft voor mij zo'n enorme drempel…

    Ik heb dit best veel gespeeld, maar tegenwoordig snap ik er geen klap meer van.
    Kan ook aan mij liggen :)
  • @Bert de Vries Ik heb zelf ook het gevoel dat als je er niet vanaf het begin bij was en van toen tot nu bent blijven spelen, de game erg moeilijk is om bij te benen. Ik speel zelf nog, maar als ik een paar sets mis leg ik het voor eeuwig neer :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren