1. The Witness en Wasteland 2 toegevoegd aan Origin Access

The Witness en Wasteland 2 toegevoegd aan Origin Access

gratis te spelen

Het softwaredistributieplatform van EA voegt nu ook games van andere ontwikkelaars toe aan Origin Access.

Origin Access is een soort Netflix voor games. Je betaalt 4 euro per maand of 25 euro per jaar en kan vervolgens ongelimiteerd spellen spelen uit een selectie games. Daarnaast krijg je ook 10% korting op games van EA en zijn sommige games speelbaar zijn voor de release.

Eerder waren games van andere ontwikkelaars dan EA ook al toegevoegd aan Origin Access. Zo zijn Batman: Arkham Asylum, Arkham City en Arkham te spelen via Origin Access. De games van Warner Bros en InXile Entertainment zijn nu te vinden naast titels zoals Battlefield en Mass Effect.

The Witness wordt vaak omschreven als een moderne Myst-game. Het is een moeilijk puzzelspel in een mysterieuze en aantrekkelijke omgeving. De game kwam in januari 2016 uit.

Onze redacteur David werd op een positieve manier verrast door de game. In de review zegt hij: "De puzzels hebben sowieso een bijna onweerstaanbare aantrekkingskracht op iedereen die een blik op het scherm werpt. Alhoewel The Witness een singleplayeravontuur is, weet de game zich zo te ontpoppen als een geweldige multiplayergame. Collega’s, partners en vrienden staan binnen de kortste tijd verwoed op het scherm te wijzen, oplossingen te raden en hun hersenen te kraken. De aangeboren nieuwsgierigheid van iedere speler is hierbij de voortstuwende factor, mede dankzij het leerproces dat vol met kleine ‘eureka’-momenten zit."

Wasteland 2, ontwikkelt door InXile Entertainment en Obsidian Entertainment kwam in september 2014 uit. Het is een post-apocalyptisch turn based rpg, waar je moet zien te overleven in een nucleair landschap. Het kan worden vergeleken met Fallout 3, maar dan met een bovenaanzicht op je personage.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Hopelijk gooien ze dit ook over naar EA access of mag ik dit automatisch aannemen dat dit gebeurt? vrees het niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren