1. The Wolf Among Us seizoen 2 uitgesteld naar volgend jaar

The Wolf Among Us seizoen 2 uitgesteld naar volgend jaar

Fans hebben nog even geduld nodig

Het tweede seizoen van The Wolf Among Us komt ergens in 2019 uit.
Dat meldt ontwikkelaar Telltale Games. Het was eerst de bedoeling dat dit tweede seizoen ergens eind 2018 zou verschijnen. Op Telltale's website meldt het bedrijf dat er "fundamentele veranderingen bij de studio plaatsvinden". Vorig jaar werden er zo'n 90 mensen ontslagen.


Door het tweede seizoen uit te stellen kan men "zich niet alleen richten op de kwaliteit, maar ook experimenteren om iets speciaals af te leveren. Ons doel is een ervaring af te leveren die de passie die spelers tonen voor de franchise waardig is."

The Wolf Among Us is gebaseerd op de geprezen Fables-strips, waarin personages uit sprookjes naast mensen in de echte wereld moeten leven. Het eerste seizoen viel bij veel spelers in de smaak.

"The Wolf Among Us is misschien wel de meest geprezen franchise van Telltale naast The Walking Dead-reeks, dus dat de ontwikkelaar veel tijd neemt voor het tweede seizoen is alleen maar verstandig. Deze favoriet van fans kan maar beter niet tegenvallen." - Michel Musters

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren