1. The Wonderful 101 Remastered-livestream aangekondigd

The Wonderful 101 Remastered-livestream aangekondigd

De Kickstarter-deadline nadert.

Ontwikkelaar PlatinumGames organiseert een livestream voor The Wonderful 101 Remastered. De livestream vindt morgenmiddag plaats op Twitch.

PlatinumGames organiseert de livestream om het succesvolle Kickstarter-project van de The Wonderful 101-remaster af te sluiten. De stream start om 16:00 uur en telt af naar het einde van de Kickstarter-campagne. Fraser Agar van YouTube-kanaal Video Games Awesome presenteert de stream.

Wat er precies in de stream gaat gebeuren is nog duidelijk, maar de ontwikkelaar belooft in de omschrijving de nodige grappen, verassingen en 'hele speciale gasten'. Vermoedelijk toont de ontwikkelaar meer gameplay van de aankomende remaster.

The Wonderful 101 is de eerste titel die PlatinumGames zelf uitgeeft en verschijnt op 22 mei voor de Nintendo Switch. De stream is hieronder te bekijken.

The Wonderful 101 Remaster komt 22 mei uit op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren